freshtival.nl

Vrijwilligers gezocht!

Wil jij een bak ervaring op doen in de festival branche, je netwerk vergroten of gewoon plezier maken tijdens je Pinksterweekend? Kom dan ons Fresh Family team versterken als vrijwilliger! Vrijwilligers zijn onmisbaar en vervullen een belangrijk taak als hét visitekaartje van Freshtival. Absolutely Fresh kan jou een unieke kijkje achter de schermen bieden + een mooie toevoeging op je cv! Ben jij 18 jaar of ouder? Meld je hier aan!

Daarom de Fresh Family!

Je komt in een hecht en gezellig team terecht, krijgt een uniek kijkje achter de schermen en het kan zelfs met je beste vrienden. Dus ben jij 18 jaar of ouder, heb jij energie voor 10, trek jij anderen mee in jouw enthousiasme en wil jij zorgen voor een onvergetelijke Freshtival editie? Word dan nu vrijwilliger!

De leukste collega’s

Je komt terecht in een hecht en gezellig team! Sommige vrijwilligers komen elk jaar weer een handje helpen om deel uit te maken van de gezellige Fresh Family. Je werkt met enthousiaste mensen, die je naast het werk ook weer terug ziet op de speciale FRESH BBQ! Family only. Samen werken met je beste vrienden? Dat kan natuurlijk ook!

Met een bak werkervaring naar huis!

Als vrijwilliger bij Freshtival heb je niet alleen een mega gezellige dag, maar doe je ook nog eens veel werkervaring op. Moet je nog je laatste studiepunten bij elkaar sprokkelen tijdens een meeloopdag? Of ben je geïnteresseerd in de evenementen business? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Sneak peek

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een festival uit de grond wordt gestampt? Dit is je kans om deel uit te maken van een geweldig proces want tijdens de opbouwdagen ben jij de eerste die het festivalterrein ziet! Zo zie je de festivalwereld eens van de andere kant en leer je welke facetten het organiseren van een festival allemaal met zich mee brengt. 

Freshtival ready

Na het harde werken kan je lekker genieten van het festival met je nieuwe Fresh Family buddy’s. Drink een koud pilsje en proost op het werk dat jullie hebben neergezet!

Network your way to succes!

Voor de festivalwerkers in spe is dit dé kans om in contact te komen met de pro’s, de mensen die al jaren in het vak zitten en weten waar ze over praten. Je netwerk vergroten is nooit verkeerd, dus profiteer hiervan!

489
489
489
489
489
489
489
489
489

Functies

Heb jij twee rechterhanden, een goed gevoel voor mode, ben jij de beste in out-of-the-box kleuren of heb je juist grote groene vingers? Wacht dan niet langer en ga aan de slag als vrijwilliger tijdens Freshtival 2020! Meld je hier aan.

Vrijwilligers gezocht!

Site productie (Opbouw)

Bouwen tot je erbij neer valt...

Draai jij je hand niet om voor het zetten van hekken, plaatsen van meubels en bouwen van ingangen? Ben je niet vies van je handen uit de mouwen steken en goed in samenwerken? Dan ben jij dé ondersteuning voor onze productieleider. Je bouwt een week van te voren gezamenlijk het festival op en daarna is het tijd om te gaan genieten van je Pinksterweekend! Zie jij jezelf al klussen op ons prachtige festivalterrein? Meld je dan hier aan.

Toon info
Vrijwilligers gezocht!

Creatieve productie

Lekker buiten de lijntjes kleuren...

Is boomhutten bouwen je hobby? Schilder je je muren 10 keer per jaar? Sta jij altijd met een waterpas langs alle schilderijen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De creatieve productie gaat 2 dagen vol aan de slag om het festival kleur te geven. Meld je hier aan en wie weet werk jij wel mee aan ons Super-Deluxe VIP-deck!

Toon info
Vrijwilligers gezocht!

Entertainment

En gaan met die banaan...

Is gezelligheidsdier jouw tweede naam? Ga jij nooit een spelletje uit de weg? En weet jij als geen ander los te gaan? Dan zoeken we jou voor onze entertainment crew! Je wordt ingezet bij de verschillende activiteiten op het festival. Wie weet zien we jou stralen in de antikater area of ga jij los met ladingen confetti tijdens Freshtival Got Talent! Pas jij volledig binnen onze omschrijving, meld je dan nu hier aan!

Toon info
Vrijwilligers gezocht!

Photobooth

Alle gekheid op een stokje...

Ben jij de fresh versie van ‘the devil wears prada’? Sta jij altijd fotogeniek op de foto? Heb jij oneindig veel energie? Dan zoeken we jou voor onze Photobooth! Zorg dat iedereen op de foto gaat, verkleed je 10 keer per uur en verzin de gekste poses. Nu al duizenden ideeën in gedachten?  Meld je hier dan direct aan!

Toon info
Vrijwilligers gezocht!

Entrance

Altijd blijven lachen!...

Wil je niets liever dan zorgen voor en deel uitmaken van een onvergetelijke Freshtival editie? Dat begint natuurlijk bij onze ingang. Als vrijwilliger van de ticketscan of de timetable boekjes word je ingezet bij de ingang van het festival of de camping. Jij bent het eerste gezicht dat de bezoekers zien, dus dat wordt stralen! Meld je hier aan.

Toon info
Vrijwilligers gezocht!

Fresh Trashure

Tijd om groene blaadjes aan de haak te slaan...

Draag jij graag je steentje bij en wil je samen met andere milieu-toppers zorgen voor een schoon festival? Kom dan ons team versterken! Jij gaat ervoor zorgen dat Freshtival schoon is én schoon blijft. Je krijgt je eigen area toegewezen en zult de show stelen in je eigen gekleurde overall mét Freshtival logo. Pas jij in dit milieuvriendelijke plaatje? Meld je dan hier aan.

Toon info
489
489
489
489
489
489
489
489

Handige weetjes

Waar kan ik me aanmelden?

Wil je ook onderdeel uitmaken van onze gezellige Fresh Family? Vul dan hier ons aanmeldformulier in!

Ik heb mij ingeschreven, wat moet ik nu doen?

Je krijgt van ons een mail met de bevestiging van je inschrijving. We streven ernaar om je binnen 3 weken van meer informatie te voorzien. 

Hoe oud moet ik zijn?

Freshtival is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dit geldt dus ook voor onze vrijwilligers!

Kan ik samen met mijn vrienden werken op Freshtival?

Ja, daar kunnen wij zeker rekening mee houden! Laat ons weten met wie jij samen wilt werken en dan gaan wij ons best voor je doen.  

Kan ik tijdens mijn dienst eten en drinken?

Tijdens de dienst zorgen wij natuurlijk voor eten en drinken. Wat je precies krijgt is afhankelijk van je werktijden. In je briefing zal komen te staan voor welke maaltijden (lunch/diner) jij in aanmerking komt.

Wanneer krijg ik te horen hoe laat ik aanwezig moet zijn?

Je krijgt van te voren een briefing. Hier staat precies in hoe laat je er moet zijn.

Krijg ik mijn reiskosten vergoed?

Nee, helaas zijn de reiskosten voor eigen rekening. Wil je weten hoe je het makkelijkste op het festivalterrein komt? Kijk dan even op onze vervoerspagina!

Waar moet ik me melden als ik aankom op het terrein?

Je krijgt van te voren een briefing. Hier staat precies in hoe laat je er moet zijn en waar je je moet melden. 

Wat moet ik aan tijdens het werken?

Mochten er voor jou speciale kledingvoorschriften zijn, dan vermelden wij dit in de briefing. 

Wat levert het mij op?

Naast dat je onderdeel wordt van de Fresh Family en kunt genieten van een exclusieve BBQ, krijg je natuurlijk ook een beloning voor je harde werk!

Het verschilt per crew en het aantal dagen dat je werkt welke beloning je krijgt. Elke beloning is t.w.v. 50 euro en is te besteden op het festivalterrein.

Ik heb een vraag die niet wordt beantwoord op deze pagina

Vragen die niet beantwoord worden op de pagina, kun je versturen via ons contactformulier. Of stellen met een privébericht op onze Facebookpagina. Stel je vraag zo volledig mogelijk zodat we je een duidelijk antwoord kunnen geven.