freshtival.nl

Omwonenden

Het is ook dit jaar weer mogelijk de tickets te bestellen. In de brief (gedateerd 2 mei) treft u een toegangscode waarmee u Entree- + Rondleiding tickets aan kunt vragen.
T/m 16 mei 23:59u kunt u tickets bestellen.

Het verkeersplan kunt u hier bekijken. De crewparking is dit jaar verplaatst om de druk op de Usselerveenweg richting de Haaksbergerstraat te verminderen.

Bestel alle tickets in één bestelling; uw speciale toegangscode is slechts eenmaal te gebruiken.
Indien u uw bestelling niet volledig afrondt, zal de toegangscode na ongeveer 30 minuten weer te gebruiken zijn en dan kunt u het opnieuw proberen.

  • Personalisatie – de entreetickets zullen na aankoop gepersonaliseerd (op naam gezet) moeten worden. Bedenk dus goed op welke naam u de tickets zet, hier zal ook steekproefgewijs op worden gecontroleerd. In de brief staat stap voor stap uitgelegd hoe u de tickets kunt personaliseren.
  • Vragen om extra tickets kunnen wij helaas niet honoreren.
  • Doorverkopen van tickets – doorverkoop van deze speciale omwonenden-tickets is verboden en is geblokkeerd.
  • Omwonenden (digitale) nieuwsbrief – wilt u op de hoogte blijven van alle zaken rondom Freshtival? Graag updaten wij u over de voortgang en aanpak via onze speciale omwonenden nieuwsbrief. U kunt zich via deze link hiervoor aanmelden.

Bij de ‘aankoop’ van de entreetickets (dus niet het ‘Rondleiding-ticket’) zal er door onze ticketprovider Paylogic, een kleine ticketfee gevraagd worden. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen stuur ons gerust een berichtje of kom gezellig langs tijdens de rondleiding/buurtbewonersborrel.

Omwonenden ticketshop