Weer update zondag 5 juni

Categorie: Freshtival 2022
05 jun

WEERSVOORSPELLING

➜ Kom voorbereid: neem regenkleding mee

Lieve feestbeesten, we begrijpen jullie zorgen omtrent het weer. Na zo’n fantastische dag gisteren, is het teleurstellend dat de voorspellingen nu donkere wolken laten zien. En daar balen we natuurlijk enorm van. Gelukkig weten we ook dat we te maken hebben met fantastische bezoekers, die zich niet zomaar uit het veld laten slaan door minder weer.

Het festival is zojuist geopend en het ziet er naar uit dat we het tot begin avond zeker nog gewoon droog houden. Uiteraard zitten onze metrologen er bovenop en houden we jullie via onze socials op de hoogte.

➜ Maatregelen weersvoorspelling
∙ Verspreid over het festivalterrein zijn verschillende overdekte plekken: van onze overdekte muziekarea’s tot andere shelters om uit de regen te staan.
∙ Kleine inklapbare paraplu’s zijn met uitzondering toegestaan om mee te nemen. Grote paraplu’s of paraplu’s met punt zijn niet toegestaan.
∙ Alle tenten zijn voorzien van een houten vloer.
∙ Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar om extra regen- en warme kleding mee te nemen.
∙ Kom indien mogelijk met eigen vervoer, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt vertrekken.
∙ Volg ten aller tijden de aanwijzingen van ons personeel en beveiliging.∙ Houd ook onze socials en led-schermen in de gaten voor de laatste updates. Ook onze MC’s zullen dit doen, indien nodig.

En weet vooral: we gaan er samen vandaag een topdag van maken. De temperaturen zijn uitstekend en ook aan jullie energie en moves kan het niet liggen. Veel plezier en tot straks!

Terug naar het overzicht