Ticketverkoop 2022 is gestart

Categorie: Freshtival 2022
04 feb

We zijn gestart met de openbare ticketverkoop van 2022! Want we gaan er weer voor: drie dagen lang samen ontsnappen aan alle gekkigheid van de afgelopen tijd. Met 200+ artiesten, verspreid over 13 stages! We gaan weer dansen tot het donker wordt, lachen tot de zon opkomt, over de stranden flaneren, in hangmatten chillen en uitgebreid kamperen. We krijgen die lach nu al niet meer van ons gezicht… Het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni 2022 wordt van ons!

Bestel je tickets eenvoudig in onze ticketshop.
Reeds gekochte tickets voor 2020 en 2021 zijn gewoon geldig voor 2022. 

Hoe werkt de ticketverkoop?

  • Via deze ticketpagina.
  • Wanneer je tickets bestelt, belandt je in een virtuele wachtrij.
  • Als je aan de beurt bent, heb je 20 min om je bestelling af te maken. Bedenk dus van tevoren voor welke tickets je wilt gaan.
  • Succes!

Op tijd zijn = meemaken
Vele van jullie hebben hun tickets behouden en dus komt er maar een beperkt aantal tickets vrij. Trommel je vrienden dus op in de groepschat, want het kan weleens heel snel gaan met de tickets nu…

Line up: eerste namen bekend
De eerste artiesten van de mega line up van Freshtival zijn bekend. Onder andere Acraze, Afrojack, Angerfist Live, Antoon, Lucas & Steve, Maan & live band en veel meer. Bekijk ze allemaal hieronder in de video. De dagindeling per artiest maken we bekend bij de volledige line up.

line up freshtival thumbnail

Nieuw: zaterdag alle area’s open + vuurwerkshow
Dit jaar voor het eerst gaan op zaterdag alle area’s open en eindigen we de dag met een klapper: de eindshow. Daarmee is Zaterdag 4 juni net zóveel feest als de zondag. Net zoveel area’s, top-artiesten én show. En dat wil je meemaken.

Ga jij voor het échte Freshtival avontuur?
Dan ga je natuurlijk voor dat felbegeerde plekje op onze Fresh Village camping. Hét knusse en creatieve walhalla waar jouw mini-vakantie begint. Pal aan het water, strand en het festivalterrein. Nieuw dit jaar is dat een gedeelte van het festivalterrein al opengaat op vrijdag!

› Bestel hier jouw tickets voor Freshtival Weekend 2022.

Terug naar het overzicht