Save the date – Freshtival Weekend (eenmalig) verplaatst naar 13, 14 en 15 augustus.

Category: Freshtival 2021
24 feb

Soms zijn er van die geluksmomentjes waar je met elkaar al heel lang naar uitkijkt. Daar is Freshtival er één van… De vorige editie voelt voor ons ondertussen al eeuwen geleden. De volgende Freshtival zou dit jaar weer traditiegewijs in mei plaatsvinden, maar helaas moeten we jullie vertellen dat deze datum té vroeg komt om het festival weer te mogen organiseren.

Ondertussen zien we licht verschijnen aan het einde van de tunnel. De kans zit erin dat er aan het einde van de zomer weer festivals mogen plaatsvinden. Daarom verplaatsen wij Freshtival Weekend (eenmalig) naar 13, 14 en 15 augustus 2021.

Sommige zullen nu direct zeggen: “té vroeg – té voorbarig – té enthousiast, dan mogen er ongetwijfeld ook nog geen events van zulke omvang plaatsvinden.” Misschien krijgen ze gelijk…, maar wat nou als ze ernaast zitten… en dat we de magische poorten van onze mooie speeltuin toch weer mogen open. Dan willen en zullen wij daar gegarandeerd bij zijn!

Eerder gekochte Freshtival tickets worden automatisch doorgeschoven naar augustus. Omdat er nog slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, zullen wij nog niet in de verkoop gaan met de resterende tickets. Dit doen wij zodra er groen licht komt vanuit de overheid.

Voor iedereen en vooral de mensen die nog geen ticket hebben raden wij aan om de datum 13, 14 en 15 augustus met een grote rode stift in je agenda te omcirkelen, vrienden op de hoogte te brengen en tot slot om je direct in te schrijven via ons formulier. Met een inschrijving verhoog je jouw kans op het bemachtigen van de laatste tickets, omdat je voor de officiële verkoop uit alvast een kans krijgt.

Blijf samen met ons duimen en hopelijk tot snel.

(Ticket in bezit en ben je in augustus verhinderd dan mag je je ticket doorschuiven naar 2022! Voor vragen stuur je ons een privé-berichtje via ons contactformulier of Facebook.)

Back to overview