Prijzen: vriendenarea’s, accommodaties en meer!

Categorie: Freshtival 2020
26 nov

Neem de gekste camping die je ooit hebt gezien in gedachten en doe dat x 10 = Fresh Village. Dé camping die jij en je vrienden niet willen missen. Met vooropgezette tipi’s in alle kleuren van de regenboog, felgekleurde bungalows en vriendenarea’s die je natuurlijk zelf legendarisch maakt. En wij zorgen natuurlijk voor die te gekke feestjes en m²-ers gekkigheid. 

De camping van Freshtival bestaat dit jaar weer uit drie campings… Camping 1, Camping 2 en Camping 3. De verschillen zijn dit jaar als volgt: 

CAMPING 1:
Kies je voor camping 1 dan weet je zeker dat je op het allerlekkerste plekje van Fresh Village zit. Hier staat je tentje bij het strand en aan het water. Op deze camping staan de vriendenarea’s en de vooropgezette tenten.  

Vrienden area’s
Jullie eigen spot op camping 1 van Fresh Village, met naambordje (bedenk wat geks) en standaard inclusief stroom. Let op: vorig jaar waren de vriendenarea’s binnen enkele weken strak uitverkocht. De prijzen exclusief festival en campingticket. Deze kun je los bestellen in de ticketshop. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een Camping + Weekend ticket.

 • Vrienden area SMALL (met stroom) (4 t/m 10 personen)
  €150,- ex fee
 • Vrienden area MEDIUM (met stroom) (11 t/m 16 personen)
  €225,- ex fee
 • Vrienden area LARGE (met stroom) (17 t/m 24 personen)
  €325,- ex fee

Vooropgezette tenten
Heerlijk glampen met je beste vriendin of vriend, doe je in onze vooropgezette tenten. Drie tenten die precies zijn zoals Freshtival bedoeld is: speels, vrolijk en super comfortabel. Let op: onderstaande prijzen zijn exclusief festival en campingticket. Deze kun je los bestellen in de ticketshop. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een Camping + Weekend ticket.

Tipi’s (2 personen) Een supertoffe tipi: met dikke slaapmatten, slaapzakken en zachte kussens. Heerlijk! 

 • Earlybird ticket: €110,- ex fee (= €30,- korting t.o.v. regular) (uitverkocht)
 • Smart ticket: €125,- ex fee (= €15,- korting t.o.v. regular)
 • Regular ticket: €140,- ex fee

Delta Deluxe tent (2 personen) [vernieuwd] Een mega fijne tent: lekker speels en comfortabel. En nog beter: alle spullen, van opgemaakte bedden, verlichting en tot twee stoelen zijn inbegrepen! 

 • Earlybird ticket: €220,- ex fee (= €45,- korting t.o.v. regular) (uitverkocht)
 • Smart ticket: €240,- ex fee (= €25,- korting t.o.v. regular)
 • Regular ticket: €265,- ex fee

De Bungalow (2 personen) [nieuw] De Bungalow is uniek in zijn soort. Een stevig, vrolijk huisje met opgemaakte boxsprings en diverse luxe! Je kunt er makkelijk in staan en er is voldoende ruimte voor al jullie bagage. 

 • Earlybird ticket: €325,- ex fee (= €30,- korting t.o.v. regular) (uitverkocht)
 • Smart ticket: €340,- ex fee (= €15,- korting t.o.v. regular)
 • Regular ticket: €355,- ex fee


CAMPING 2:
 
Eigen tentje: camping 2 is de grootste camping van Fresh Village en is de place to be voor iedereen die enkel een ‘Freshtival Camping + Weekend’-ticket hebben gekocht en zijn/haar eigen tentje meeneemt.
Gooi dus samen met je vrienden jullie pop-up tentjes uit… slingers en ballonnen mee en klaar. Lekker op het groene gras van het oh-zo gezellige Fresh Village. 

CAMPING 3:
Caravan / Camper (met stroom) Heb je nog een vouwwagen in de schuur staan of pimp je met je vrienden liever je eigen caravan? Meenemen die handel! Dit ticket is geldig voor 1 caravan/camper area op de Freshtival camping 3. Deze spot biedt naast een stroompunt ruimte aan één caravan/camper en twee tenten. De prijs is exclusief festival en campingticket. Deze kun je los bestellen in de ticketshop. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een Camping + Weekend ticket. Voorbeeld: Kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je dus 4x Camping + Weekend tickets en 1x Caravan/Camper ticket nodig.

 • €85,- ex fee [zeer beperkt beschikbaar]

Tickets gaan woensdag 27 november 2019 om 19:00 uur in de verkoop. Be ready dus. Het grote Freshtival avontuur beleef je hier 24/7 op Fresh Village.

Terug naar het overzicht