Meer info gekochte tickets 2020

Category: Tickets
30 apr

Voor het eerst in 12 jaar geen Freshtival. En dat komt als een klap, een harde klap! Afgelopen weken stroomden onze inboxen dan ook vol met mooie steunbetuigingen. Van over de hele wereld leefden we als een familie met elkaar mee. En dat geeft een waanzinnig gevoel, want we beseffen maar al te goed dat dit een verschrikkelijke teleurstelling is voor iedereen. Voor jou als feestbeest, maar ook voor alle crew, vrijwilligers, partners en leveranciers waarmee we ieder jaar tienduizenden festivalgangers het beste Pinksterweekend van hun leven geven.Β 

Samen voor Freshtival!
Toch willen we niet bij de pakken neer gaan zitten. We verplaatsen Freshtival naar volgend jaar op 21, 22 en 23 mei 2021. En daarmee schuiven ook alle reeds gekochte tickets mee. Dat hadden we natuurlijk al op onze kanalen met je gedeeld, maar we willen nogmaals benadrukken hoe graag we je volgend jaar weer willen zien. Face-to-face, in alle gezondheid, in je element met natuurlijk al je gezellige (party)vrienden!

Mail gekochte tickets 2020
Heb jij tickets gekocht voor Freshtival Weekend 2020? Dan heb je zojuist een mail van ons ontvangen waarin meer informatie staat over de verplaatsing van Freshtival Weekend en over wat er met je tickets gebeurt. Mocht je na deze mail nog vragen hebben, vind je hier een antwoord op de meest gestelde vragen:

Back to overview