Freshtival klaar om te knallen in augustus! šŸ”„

Category: Freshtival 2021
22 mei

Voor de tweede keer op rij vindt Freshtival helaas niet plaats in het door ons zo geliefde Pinksterweekend. Waar we normaal gesproken massaal bijeenkomen voor een weekend vol muziek, plezier en dans, zal het Rutbeek wederom het decor zijn van een oorverdovende stilte. Bijzonder genoeg lijkt het erop dat moeder natuur ons een hart onder de riem wil steken en gooit al haar festival verpestende kwaliteiten in de strijd… Wind, regen, onweer en hagel hebben ineens een kalmerend effect. Zal het toeval zijn? šŸ¤”

Gelukkig zien we een steeds groter wordende stip op de horizon. Deze stip is het doorgaan van Freshtival in augustus. De vaccinatiegraad stijgt, het aantal besmettingen daalt snel, de resultaten van de Fieldlab testevenementen zijn dusdanig positief dat het er sterk op lijkt dat we toch nog de kans krijgen met zā€™n allen bij elkaar te komen deze zomer.

We zijn met ons team al maandenlang in volle voorbereiding om de beste en meest bevrijdende Freshtival ooit te organiseren. Bijna alle artiesten zijn inmiddels vastgelegd, de eindshow zal de grootste ooit worden en na anderhalf jaar in beperkingen zullen we gezamenlijk euforisch genieten van alle momenten samen!

Terwijl de klok verder tikt verwachten wij binnen afzienbare tijd akkoord te krijgen op de doorgang van Freshtival 2021. Dat betekent dat iedereen die zich op onze reserveringslijst heeft ingeschreven, op korte termijn de kans krijgt tickets te bemachtigen. Houd je mail en onze socials de komende weken goed in de gaten!

Rest ons niets anders dan jullie toch een fijn Pinksteren te wensen. Zet die muziek wat harder en maak lekker een regendans.

Weet dat wij klaar staan om jullie heel snel weer te begroeten!

Namens het hele Freshtival team zeggen we…

Tot in augustus.

13, 14 en 15 augustus 2021

Back to overview