Freshtival 2021 verplaatst naar Pinksteren 2022

Categorie: Freshtival 2021
26 jul

We voelen ons verslagen, verdrietig en uitgeput…. Zojuist heeft de overheid bekendgemaakt dat meerdaagse evenementen met camping tot in ieder geval 1 september verboden zijn. Diep teleurgesteld moeten we je dan ook vertellen dat Freshtival Weekend 2021 niet door mag gaan.

We hebben altijd gezegd dat we nooit zomaar op zouden geven. Dat we door zouden gaan tot het bittere einde, koste wat het kost. Want dit is wat we doen, waar we voor leven én waar we goed in zijn: onvergetelijke momenten creëren. Op een festival waar 60.000 festivalbezoekers een jaar lang naar uitkijken, waar het woord camping opnieuw gedefinieerd wordt en waar artiesten vanuit alle windstreken naartoe komen vliegen. Dat er nu dan weer een streep door ons werk gaat, kunnen we amper onder woorden brengen. Het voelt alsof de vakantie waar je twee jaar naar uit hebt gekeken tijdens het inchecken wordt geannuleerd. Alle positieve energie die je had gespaard in enkele momenten verdwenen is. Maar we houden onze rug recht, want ook dat is wat we kunnen én moeten. 

We stonden op het punt om te beginnen met de opbouw. Samen met onze leveranciers, artiesten, cateraars en alle zzp’ers hebben we alle zeilen bijgezet om het deze zomer toch nog te flikken. En dat was ons gelukt.  

Maar ook voor jou, als Freshtival bezoeker, is dit een enorme klap. Dit had jouw festivalweekend moeten worden, samen met je vrienden in onze kleurrijke wereld op Het Rutbeek. Lang stonden alle lichten op groen. We gunden het je zo, maar het is nu helaas echt niet anders…

SAMEN NAAR 2022

We pakken onze traditie terug én wel tijdens Pinksteren op 3, 4 en 5 juni 2022. Als vanouds zorgeloos en ondersteboven in onze knotsgekke wereld. Tickets van 2020/2021 worden dan ook automatisch doorgezet naar 2022. Hoofdticketkopers krijgen deze week een mail met alle informatie. Natuurlijk hopen we je volgend jaar weer te zien met je vrienden. Want oeff, we hebben wat in te halen met elkaar.

We hebben weer een slag verloren, maar we geven never nooit op! 

Tot snel vrienden!  

Team Absolutely Fresh 

Terug naar het overzicht