Freshtival 2021 gaat door!

Category: Freshtival 2021
29 mei

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar na een lange periode van he-le-maal niks, werden de magische woorden tijdens de laatste persconferentie zeer duidelijk uitgesproken, we mogen weer! Vanaf 30 juni zijn grootschalige evenementen weer toegestaan in Nederland en dat betekent dus dat Freshtival 2021 een feit is!

Wat alle exacte voorwaarden precies worden is nog niet bekend maar dat we massaal, zonder mondkap en zonder afstand van elkaar feest gaan vieren moge duidelijk zijn! Het duurt nog even tot augustus en we verwachten dat alle regels in de loop der tijd enkel soepeler zullen worden.

Line up
De komende week zullen we de eerste namen van de line up bekendmaken, hou hiervoor onze sociale media goed in de gaten. Voor het eerst opent Freshtival op zowel de zaterdag als de zondag haar complete terrein en worden beide dagen afgesloten door een spectaculaire eindshow die bol staat van entertainment en vuurwerk.

Voorverkoop wachtlijst – dinsdag 1 juni
De wachtlijst voor Freshtival is inmiddels gesloten en vol. Mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven ontvangen van ons persoonlijk bericht via de mail en kunnen dan vanaf dinsdag 1 juni om 12:30 uur hun tickets veiligstellen. Gezien het grote aantal inschrijvingen en de reeds in 2020 verkochte kaarten, kunnen we geen tickets garanderen, het systeem werkt heel simpel, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zorg dat je klaar zit.

Openbare verkoop – vrijdag 4 juni
Indien er nog tickets beschikbaar zijn nadat de wachtlijst is weggewerkt, zullen deze op vrijdag 4 juni om 12:30 uur in de verkoop gaan. Ook hiervoor geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt dus wees alert!

Back to overview